Bel +31(0)343-700 222
Bouwjaar
1906
Oppervlakte
117 m²
Perceel
430 m²
Kamers
4
Slaapkamers
3
Badkamers
1

Omschrijving

DOOR DE OVERWELDIGENDE BELANGSTELLING PLANNEN WIJ HELAAS GEEN BEZICHTIGINGEN MEER IN. WEL KUNT U BIJ INTERESSE ONS EEN MAIL STUREN ZODAT WIJ U OP DE RESERVELIJST KUNNEN PLAATSEN.

In het centrum van het prachtige dorp Driebergen met de uitgestrekte wandelbossen direct om de hoek bieden wij te koop aan CHARMANT HALFVRIJSTAAND WOONHUIS met multifunctioneel bijgebouw, twee parkeerplaatsen op eigen terrein en ruim 25 meter diepe achtertuin direct grenzend aan het bos van Park Seminarie.

De woning is altijd met liefde en zorg bewoond en dat resultaat mag gezien worden. Het is een heerlijk zonnig gezinshuis met woonkamer, grote keuken en in totaal drie slaapkamers.

De enigszins ingetogen voorkant van de woning geeft geen blijk van de verrassende ruimte achter de voorgevel en de heerlijk zonnige tuin wanneer u de woning betreedt. Wij nodigen u dan ook van harte uit om deze fijne woning te komen bezichtigen.

Ligging
De woning ligt zeer gunstig ten opzichte van het vernieuwde NS-station en de Rijksweg A12. Het gezellige centrum van Driebergen en het Oude Rijsenburg met een grote diversiteit aan winkeltjes, gezellige horeca en een ijssalon is op vijf minuten fietsen gelegen.

Tuin
De heerlijk besloten achtertuin bied veel rust en privacy, is circa 27 meter diep en op het westen gelegen. Aan de achterkant van de tuin is een doorgang naar de uitgestrekte bossen en speelgazons van Park Seminarie. U heeft daarmee vanuit de achtertuin directe toegang tot het Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug.

Bijgebouw
Achter op het perceel staat een vrijstaand houten chalet dat voor meerdere doeleinden gebruikt kan worden. Het gebouw is voorzien van vloerisolatie, airco en elektrische verwarming. Het bijgebouw heeft een groot overkapt gedeelte waar in alle privacy ‘gelounged’ kan worden.

Parkeren
Voor de woning bevinden zich twee parkeerplaatsen op eigen terrein.

Het dorp Driebergen-Rijsenburg
Driebergen-Rijsenburg is gelegen op de Utrechtse Heuvelrug en een zeer geliefde plaats om te wonen. Het dorp biedt alles wat men zich kan wensen: goede scholen, leuke winkels, een grote diversiteit aan gezellige horeca en sportfaciliteiten en op korte afstand van het volledig gerenoveerde NS-station met korte en snelle verbindingen naar de grote steden. Aan de noordkant wordt het dorp omsloten door de uitgestrekte wandelbossen waar je oneindig kunt wandelen, fietsen, paardrijden of mountainbiken en aan de andere kant grenst het dorp aan de prachtige landgoederen en buitenplaatsen van het buitengebied aan de Langbroekerwetering.

Indeling
Begane grond: zij-entree met links een bijkeuken voorzien van wasmachine en drogeraansluiting. Rechts de toegang tot de ruime eetkeuken. De keuken is eenvoudig ingericht maar de ruimte daarentegen is geweldig om een heerlijke leefkeuken te realiseren. De sfeervolle woonkamer met hoog plafond en schouw met gashaard is aan de voorzijde van de woning gelegen.

Eerste verdieping: overloop, twee prima slaapkamers waarvan de ouder slaapkamer aan de achterzijde een balkon heeft. De modern ingerichte badkamer is uitgerust met een ligbad, douche in het bad, toilet en wastafel.

Tweede verdieping: leuke zolderkamer met twee dakramen en bergruimte.

Afmetingen
• Perceelgrootte 430 m²
• gebruiksoppervlakte wonen 117 m²
• gebruiksoppervlakte gebouw gebonden buitenruimte 14 m²
• inhoud 410 m³
Alle maten zijn gemeten conform de NEN-2580 meetmethode. Een meetrapport met plattegronden is beschikbaar.

Uitbreidingsmogelijkheden
Het perceel kent een groot bouwvlak waardoor de woning aan de zij- en achterkant uitstekende en ruime uitbouwmogelijkheden heeft.

Bijzonderheden
• de woning is omstreeks 1906 gebouwd;
• verwarming en warm water d.m.v. een cv combiketel (Remeha 2008)
• de woning is gedeeltelijk voorzien van dubbel glas, dak-, vloer- en muurisolatie;
• het buitenschilderwerk is onlangs uitgevoerd;
• de woning verkeert bouwkundig in een goede staat van onderhoud;
• oplevering in overleg

Enthousiast geworden?
Dat kunnen wij ons goed voorstellen! Neemt u contact op met ons kantoor wanneer u deze heerlijke woning wenst te bezichtigen. De brochure met plattegronden kunt u downloaden via onze website.

Snelweg A12 afrit 20
2 min rijden
Treinstation Driebergen-Zeist
8 min fietsen
Centrum Driebergen-Rijsenburg
5 min lopen

Afspraak maken