Bel +31(0)343-700 222
Bouwjaar
1915
Oppervlakte
222 m²
Perceel
309 m²
Kamers
6
Slaapkamers
4
Badkamers
1

Omschrijving

Op een markante locatie aan het begin van de gezellige hoofdwinkelstraat van Driebergen bevindt zich dit omstreeks 1915 gebouwde karakteristieke winkel-woonhuis, type twee onder één kap.

Dit verrassend ruime pand heeft een gebruiksoppervlakte van ruim 220 m² en biedt op basis van het huidig bestemmingsplan vele gebruiksmogelijkheden. Extra aantrekkelijk is dat er maar liefst 4 garages zijn op eigen terrein.

Het dorp Driebergen is een geliefde plaats om te wonen en maakt deel uit van Nationaal Park de Utrechtse Heuvelrug, dat circa 20.000 hectare aaneengesloten bos- en heidegebied beslaat. Kortom, een fantastische plek voor (sportieve) buitenmensen! Alle voorzieningen zoals scholen, kinderopvang, gezellige horeca, sport en recreatie bevinden zich op loop-/fietsafstand.

Globale indeling
begane grond:
prachtige winkelruimte met plavuizen vloer en airco. Vanuit de winkel is er via een gang toegang tot het woningdeel met een sfeervolle woonkamer aan de kant van de Dokter Hermansstraat. In de woonkamer bevindt zich een open haard. De eetkeuken is ruim ingericht en voorzien van diverse inbouwapparatuur. Aangrenzend aan het woongedeelte bevinden zich een drietal separate garages. De vierde garage is in gebruik als bereidingsruimte met een aparte koeling. Ook is er een riante berging met steektrap naar een bergzolder waar zich de cv-opstelling bevindt.

eerste verdieping:
overloop die toegang geeft tot in totaliteit 4 slaapkamers en een eenvoudig ingerichte badkamer met ligbad, toilet en wastafel. Vrijwel alle slaapkamers hebben ingebouwde kasten. De hoofdslaapkamer is voorzien van een ruime inloopkast.

Garages
Wat dit object extra aantrekkelijk maakt is de aanwezigheid van maar liefst 4 garages op eigen terrein. De garages zijn gelegen aan de Dokter Hermansstraat en zijn eventueel als belegging interessant om te verhuren.

Tuin/buitenruimte
Omdat het gehele perceel is bebouwd is er geen tuin of buitenruimte aanwezig. Wel bestaat de mogelijkheid om op het dak van de eerste verdieping een dakterras te realiseren.

Afmetingen
Perceelgrootte 309 m²
Gebruiksoppervlakte wonen 222 m²
Gebruiksoppervlakte overige inpandige ruimte 105 m²
Bruto inhoud 1.156 m³

(Alle maten zijn gemeten conform de NEN2580 meetmethode; een officieel meetrapport is aanwezig).

Bestemmingsplan/gebruiksmogelijkheden
Het object valt onder het vigerende bestemmingsplan ‘Driebergen-centrum’ dat in juli 2017 onherroepelijk in werking is getreden. De voor ‘centrum’ aangewezen gronden zijn bestemd voor wonen, dienstverlening, detailhandel, horeca cat. 1, kantoren, sportvoorzieningen, culturele instellingen en maatschappelijke voorzieningen.

De gebruiksmogelijkheden zijn zeer ruim waardoor het een interessant object is voor een zeer brede doelgroep.

Bijzonderheden
• bouwjaar omstreeks 1915;
• verwarming en warm water d.m.v. een cv-combiketel;
• de winkelruimte is voorzien van airco;
• gedeeltelijk dubbel glas;
• het object is voorzien van een alarminstallatie;
• oplevering in overleg.

Enthousiast geworden?
Dat kunnen wij ons zó goed voorstellen! Voor meer informatie of een bezichtiging kunt u een afspraak maken met ons kantoor. De verkoopbrochure met plattegronden kunt u downloaden op onze website.

Snelweg A12 afrit 20
3 min rijden
Treinstation Driebergen-Zeist
9 min fietsen
Centrum Driebergen-Rijsenburg
6 min lopen

Afspraak maken