Bel +31(0)343-700 222
Bouwjaar
1960
Oppervlakte
49 m²
Kamers
2
Slaapkamers
1
Badkamers
1

Omschrijving

Onbezorgd wonen in een prachtige omgeving, dat kan in dit sfeervolle en heerlijk lichte 2-kamer (starters)appartement met eigen berging op de begane grond. Het appartement is op de derde, en tevens bovenste, verdieping gelegen.

De locatie is zonder meer fantastisch. Het gezellige centrum van Zeist, een grote diversiteit aan restaurants, een bioscoop etc.etc. zijn allemaal letterlijk om de hoek gelegen. Ook de prachtige kasteeltuinen van Slot Zeist bevinden zich om de hoek.

Wanneer je afhankelijk bent van het openbaar vervoer dan is er een bushalte om de hoek.

Het appartementencomplex is omstreeks 1960 gebouwd en heeft een goed functionerende Vereniging van Eigenaren. Recent zijn nog alle balkonbalustrades vernieuwd.

Indeling
Entreepartij met brievenbussen en trappenhuis. De ingang van het appartement bevindt zich aan de achterzijde. In de hal bevindt zich een bergkast en het toilet. De heerlijk lichte en gezellige woonkamer biedt een fraai weids uitzicht. De slaapkamer, met inbouwkast, bevindt zich aan de galerijzijde. Aangrenzend bevindt zich de compacte badkamer met douche en wastafel. De keuken, eveneens aan de galerijzijde van het appartement is netjes ingericht. Hier bevindt zich tevens de opstelmogelijkheid voor de wasmachine en droger.

Parkeren en berging
Direct voor het complex en aan de overzijde rond het Kersbergenplein is het gratis parkeren. Een privé berging bevindt zich op de begane grond.

Vereniging van eigenaren
Bij de aankoop van een appartement wordt u automatisch lid van de Vereniging van Eigenaren.
Het beheer van de Vereniging van Eigenaren van het complex is uitbesteedt aan een professionele beheerder. De servicekosten bedragen op dit moment circa € 115,- per maand. In deze servicekosten is een groot scala aan leveringen en diensten inbegrepen zoals de opstalverzekering, de glasbewassing, onderhoud van de gemeenschappelijke ruimten, reservering groot onderhoud, uitvoeren van het buitenschilderwerk, beheer- en vergaderkosten etc.

De Vereniging van Eigenaren functioneert uitstekend en is financieel gezond. Alle relevante informatie aangaande de Vereniging van Eigenaren is via ons kantoor opvraagbaar en ter inzage.

Bijzonderheden
• bouwjaar 1960
• gebruiksoppervlakte wonen 49 m² exclusief de berging van 4 m² (een meetrapport met plattegronden is aanwezig)
• de inhoud bedraagt 160 m³
• verwarming en warm water d.m.v. een cv-combiketel die in 2015 is vervangen
• het appartement is gedeeltelijk voorzien van dubbele beglazing
• het appartement is uitgerust met een alarminstallatie
• het appartement verkeert in een goede staat van onderhoud
• dit jaar staat er op de planning dat door de VVE het buitenschilderwerk uitgevoerd gaat worden
• oplevering in overleg (indicatie oktober 2020)

Enthousiast geworden?
Dat kunnen wij ons goed voorstellen! Neemt u daarom voor meer informatie of een bezichtiging contact op met ons kantoor. Een brochure met plattegronden kunt u downloaden op onze website.

Snelweg A12 afrit 19
5 min rijden
Treinstation Driebergen-Zeist
10 min fietsen
Centrum Zeist
1 min lopen

Afspraak maken