Bel +31(0)343-700 222
Bouwjaar
1998
Oppervlakte
531 m²
Perceel
2716 m²
Kamers
9
Slaapkamers
5
Badkamers
2

Omschrijving

Uw vakantie begint als de elektrische poort zich achter u sluit en u bent weer thuis. Elke dag opnieuw.

Deze fantastische rietgedekte villa heeft alles wat een mens gelukkig kan maken, tot en met een prachtig overdekt zwembad aan toe. Hier kunt u in mediterrane sfeer uw baantjes trekken of ontspannen in de sauna en jacuzzi, met uitzicht op de weelderige parktuin. De villa biedt maar liefst 530 m² aan woonoppervlak bij een inhoud van 2.419 m³.

Bij de bouw in 1998 zijn alle mogelijkheden die het perceel te bieden had optimaal benut. Met gebruikmaking van de mooiste en meest duurzame materialen verrees hier de perfecte villa. Groot, maar niet zo groot dat je elkaar kwijtraakt – comfortabel en luxueus, maar toch ingetogen. Enkele jaren geleden werd interieurdesigner Eric Kuster ingehuurd om de toch al zo mooie villa nog meer allure te geven. En dat deed hij. Met veel gevoel voor intimiteit, luxe en comfort transformeerde hij de villa in een huis dat in de internationale woonbladen niet zou misstaan. Zijn signatuur ‘Metropolitan Luxury’ is herkenbaar aanwezig. Maar dan zijn we al ìn de villa, terwijl er ook buiten zoveel te genieten valt.

Het begint al bij de smeedijzeren poort en de lange oprijlaan met grijswit Ardenner split, omzoomd door geschoren taxushagen, fraaie bomen en bloeiende hortensia’s. De voor de buitenwereld volledig afgesloten tuin van ruim 2.700 m² is een ware lusthof, met pergola’s overgroeid met blauwe regen, gazons en terrassen en een rivierloopje naar de grote vijver met enorme koikarpers, die loom en tevreden in het glasheldere water zweven. Er is zelfs een speelveld voor de kinderen. De rietgedekte garage heeft twee verdiepingen voor minimaal vier tot zes auto’s, waarvan de ondergrondse bereikbaar is door middel van een verwarmde hellingbaan. Een glazen corridor verbindt de garage met het woonhuis, maar er is eigenlijk maar één manier om deze villa te betreden: via de dubbele voordeur. Want daarachter bevindt zich de indrukwekkende, twee verdiepingen hoge entreehal met balustrade en elegant trappenhuis. Dubbele deuren geven toegang tot de living, met romantische halfronde erker en een prachtige horizontale gashaard met een mantel van langwerpige grijze leisteen. De flatscreen televisie is ingebouwd boven de haard. Aan weerszijde van de schoorsteenmantel ontsluiten dubbele deuren het zonnige terras, dat pal zuid is georiënteerd. De living (80 m²) gaat drempelloos over in de stijlvolle, hoogglans witte woonkeuken van 40 m², die van alle – de meest luxueuze – gemakken is voorzien. Ook een wijnkast, roestvrijstalen dubbele Amerikaanse ijskast, stoomoven en kookgedeelte, inclusief wok, ontbreken niet. Vanuit de keuken is er een doorgang naar het wellness paviljoen. Op de verdieping bevindt zich de smaakvolle master bedroom, ingericht als een luxe hotelsuite, compleet met open badkamer en een riante walk-in closet. Er zijn nog drie ruime slaapkamers (een met terras), een tweede badkamer en een waskamer. In het souterrain, met daglicht, treft u nog een mooie logeerkamer aan met badkamer, een grote speel- of hobbyruimte, een wijnkelder en de technische ruimte.

Alles overziend is dit de ideale villa voor levensgenieters, die niets willen verbouwen of schilderen, maar gewoon hun koffers willen uitpakken en hun kleding willen ophangen. Zelfs de recente flatscreen televisies en het Beolink homesystem blijven achter. Alsmede een uiterst geavanceerd beveiligingssysteem, want ook dat hoort bij zorgeloos leven.

Enthousiast geworden?
Dat kunnen wij ons goed voorstellen. Neemt u voor meer informatie of een bezichtiging contact op met ons kantoor. De verkoopdocumentatie met plattegronden kunt u downloaden op onze website.

Snelweg A12 afrit 20
14 min rijden

Afspraak maken