Bel +31(0)343-700 222
Bouwjaar
2010
Oppervlakte
612 m²
Perceel
36980 m²
Kamers
9
Slaapkamers
5
Badkamers
2

Omschrijving

Prachtig gelegen tegenover de uitgestrekte Kaapse wandelbossen, op een bosperceel van 37.000m² eigen grond, ligt dit schitterende vrijstaande landhuis. Dit zeer fraaie landhuis heeft een netto gebruiksopppervlakte van maar liefst ruim 600m² en is in 2010 naar een ontwerp van StudioWA gerealiseerd. Alle woon- en slaapvertrekken zijn ondanks de ruime afmetingen van een leefbaar formaat en hebben een verrassende en sfeervolle indeling.

Door de ligging net buiten de bebouwde kom met een toegangspoort aan de Leersumsestraatweg en eveneens een tweede toegangspoort met een lange oprijlaan aan de zeer stille, aan de achterzijde gelegen, Postweg. Mede door de aanwezigheid van paardenstallen, een weide en buitenbak is deze woning ook ideaal voor natuur- en paardenliefhebbers. Een apart gastenverblijf (45m²) en een heerlijke zwemvijver maken deze fraaie woning tot een familiehuis pur sang!

Door de vrijwel symmetrische architectuur van de villa kenmerkt deze zich door strakke witgepleisterde gevels, waarbij de beperkte gevelopeningen aan de voorzijde afsteken tegen de grote raam partijen in de achtergevel en strakke daklijnen waarbij gebruik is gemaakt van veel duurzame materialen zoals zink, aluminium en glas. Dit fantastische landhuis is met hoogwaardige en duurzame materialen gebouwd en is in hoge mate energiezuinig door het gebruik van aardwarmte waardoor de hele woning wordt verwarmd en gekoeld.
Voor de indeling van deze prachtige woning, bestaande uit een volwaardig souterrain, ruime begane grond en verdieping, verwijzen wij u graag naar de plattegronden! Maar om de woning echt goed in al haar facetten te beleven nodigen wij u graag uit voor een bezichtiging.

Snelweg A12 afrit 21
6 min rijden
Treinstation Maarn
14 min fietsen
Centrum Maarn
14 min fietsen

Afspraak maken