Privacy statement

Hoe we met je gegevens omgaan

In dit privacyreglement informeren wij je over de wijze waarop wij, als verantwoordelijke in de zin van de Wet bescherming persoonsgegevens met je persoonlijke gegevens omgaan. Wij achten het van groot belang dat persoonsgegevens op zorgvuldige wijze worden verwerkt.

Toepassing

Dit privacyreglement is uitsluitend van toepassing op alle activiteiten en overeenkomsten, die plaatsvinden respectievelijk gesloten worden via onze website. De website van kan links bevatten naar andere internetsites. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze gelinkte site en dit privacyreglement is ook niet van toepassing op deze gelinkte sites. Noch zijn wij verantwoordelijk voor het gebruik van cookies op deze gelinkte websites van derden.

Waarom

Wij respecteren je privacy. Wij zullen je gegevens dan ook uitsluitend registeren & gebruiken voor de volgende doeleinden:

  • Verwerking van anonieme gebruikersstatistieken waarmee we de werking van de website kunnen optimaliseren.
  • Beveiliging en verbetering van onze site.

Wij zullen je gegevens nimmer zonder je toestemming aan derden verstrekken.

Beveiliging

Om de persoonsgegevens te beschermen tegen verlies en tegen misbruik door derden nemen wij zorgvuldige en passende beveiligingsmaatregelen.

Bewaren van gegevens

In overeenstemming met de Wet bescherming persoonsgegevens zullen wij je persoonsgegevens niet langer bewaren dan noodzakelijk voor de verwerkelijking van de doeleinden waarvoor zij worden verwerkt, dan wel zolang wij hier wettelijk toe verplicht zijn.

Contact

Als je vragen hebt over dit privacyreglement of als je jouw gegevens wilt inzien, laten corrigeren of blokkeren, dan kun je contact opnemen met ons per e-mail: info@heikogortermakelaars.nl

Wijzigingen

Wij houden behouden het recht voor om wijzigingen aan te brengen in dit privacyreglement. Wij adviseren je daarom dit privacyreglement regelmatig na te lezen op eventuele wijzigingen. Nadere informatie over de Wet bescherming persoonsgegevens kun je vinden op www.cbpweb.nl.

 

Cookies

Wij maken alleen gebruik van geanonimiseerde statistische cookies op de website. Dit doen wij om onze websites te analyseren en optimaal te laten functioneren, om onze dienstverlening te verbeteren.



Neem contact met ons op

Contact

Heiko Gorter Makelaars
Engweg 50b
3972 JJ, Driebergen-Rijsenburg

Openingstijden
Ma-vr 08:30-18:30
Za-zo uitsluitend op afspraak

KvK 30199440
0343-700222
info@heikogortermakelaars.nl

Telefonisch bereikbaar van
maandag t/m zondag van: 08:00-00:00

Privacy statement