Vraagprijs € 775.000 k.k.
Verkocht onder voorbehoud
Bouwjaar

Neem contact met ons op

Sterkenburgerlaan 63 DOORN

WHAT YOU SEE IS NOT WHAT YOU GET….BUT MORE.

UNIEKE PLEKJES KOMEN ZELDEN TOT NOOIT TE KOOP, LAAT STAAN EEN BOUWPERCEEL MET EEN GEGARANDEERD VRIJ UITZICHT OVER DE LANDERIJEN OP DE OVERGANG VAN DE UTRECHTSE HEUVELRUG NAAR HET BUITENGEBIED VAN DE LANGBROEKERWETERING.

DIT IS UW KANS OM OP EEN DROOMLOCATIE UW DROOM TE REALISEREN. DIT FANTASTISCHE BOUWKAVEL VAN CIRCA 1.400 VIERKANTE METER IS GELEGEN OP EEN UNIEKE LOCATIE AAN DE RAND VAN HET BUITENGEBIED TUSSEN DRIEBERGEN EN DOORN EN MAAKT ONDERDEEL UIT VAN EEN KLEINSCHALIGE ONTWIKKELING VAN IN TOTALITEIT 2 BOUWPERCELEN.

DOORDAT DE ACHTERZIJDE VAN HET KAVEL OP HET ZUIDWESTEN IS GEORIENTEERD IS EEN BETERE BEZONNING NIET DENKBAAR.

OP BASIS VAN HET VIGEREND BESTEMMINGSPLAN KAN OP DIT KAVEL, NA INDIENING VAN EEN OMGEVINGSVERGUNNING, EEN VRIJSTAANDE VILLA WORDEN GEREALISEERD MET EEN INHOUD VAN CIRCA 800 M³ EXCLUSIEF BIJGEBOUWEN EN EXCLUSIEF ONDERKELDERING.

STELT U ZICH EENS VOOR HOE HET IS OM OP EEN DROOMLOCATIE OP DE UTRECHTSE HEUVELRUG TE WONEN IN EEN DROOMHUIS DAT U VOLLEDIG NAAR EIGEN INZICHT KUNT AFWERKEN EN INRICHTEN.

SOMMIGE DINGEN IN HET LEVEN MOET JE ZIEN EN ERVAREN EN MOET JE NIET TE VEEL OVER SCHRIJVEN. DE STERKENBURGERLAAN 63 IS EEN ABSOLUTE ‘HIDDEN GEM’ MET NAME VANWEGE DE VOORGENOMEN ONTWIKKELING VAN DE OMLIGGENDE PERCELEN.

ENTHOUSIAST GEWORDEN? DAT KUNNEN WIJ ONS GOED VOORSTELLEN. GRAAG LATEN WIJ U DE LOCATIE PERSOONLIJK ZIEN EN GEVEN WIJ U MEER INFORMATIE OVER DE MOGELIJKHEDEN DIE DIT FANTASTISCHE KAVEL U BIEDT.

Kaart

Contact

Heiko Gorter Makelaars
Engweg 50b
3972 JJ, Driebergen-Rijsenburg

Openingstijden
Ma-vr 08:30-18:30
Za-zo uitsluitend op afspraak

KvK 30199440
0343-700222
info@heikogortermakelaars.nl

Telefonisch bereikbaar van
maandag t/m zondag van: 08:00-00:00

Privacy statement